Fonn AS | Herandsvegen 300, 5628 Herand | 53 67 50 10

BackFeed

Profesjonell oppfølging når det trengs!

Dette får du:

Mobil-app med egen innlogging for alle de ansatte, der de kan legge inn alle

typer tilbakemeldinger og avvik direkte på aktuelt område. Ta evt et bilde og

legg ved, og velg ansvarlig for oppfølging, som mottar mail på saken

umiddelbart. Du kan senere gå inn på mobilen og se på hva som skjer med

tilbakemeldingen din.

Så enkelt gjør du det:

Du mottar også Software der alle tilbakemeldingene går inn, fra mobil,

nettbrett eller PC. Dette er et kraftig verktøy for å følge opp

tilbakemeldingene på en profesjonell måte! Her følges alle saker opp,

ansvarlige kan motta remindere fra systemet, man kan ta ut rapporter,

oversikter osv.

Vi viser her et utsnitt av mulighetene

BackFeed programmet gir deg:

Så enkelt følger du opp saker:

Tilbakemeldinger kan bli din

viktigste ressurs!

Tilbakemeldingsverktøyet BackFeed, lokaliserer og bidrar til å åpne flaskehalsene, og gjør at prosesser, kundeforhold og ansattforhold stadig forbedres. Fang opp tilbakemeldinger Loggfør tilbakemeldinger Behandle og videreutvikle tilbakemeldinger Beslutt tiltak Endelig et verktøy som gjør det enkelt å gi tilbakemeldinger!   
Kjp n Kjp n Kjp n Kjp n
kr 230.- pr mnd 
1. Du laster ned appen fra internett. Bruk Android, Iphone, Ipad eller windows..
2. Du logger på appen med tilsendt firmakode, e-mail og passord.
3. Du velger område for tilbakemeldingen. Tilhører den prosessene dine (Kundearbeid, markedsføring, personalarbeid etc), QM og HMS, verdistrømmer eller annet?
4. Du skriver hva tilbake- meldingen gjelder. Velg avdeling og hvem du tror er ansvarlig for denne tilbakemeldingen. En mail går til denne personen.  
5. Du kan velge å sende tilbakemeldingen anonymt. Du kan også ta et bilde og legge ved, eller velge fra arkiv. Når du er klar, klikker du “Send tilbakemelding”. Den går da  inn i systemet.  
5. Det er enkelt å hente opp informasjon som er lagt inn, og ta beslutning om hvilken viderebehandling som skal gis i saken. Du kan koble på, og ha kontroll med hvilke prosesser som påvirkes av saken, og forbedre grunnlaget for gode beslutninger.
BackFeed Profesjonell oppfølging når det trengs! Test verktøyet som gjør det enkelt å gi tilbakemeldinger.
Fordel for deg: Du kan hvor som helst og når som helst gi en tilbakemelding på et avvik, et forbedringsforslag, en frustrasjon el lignende.
Fordel for deg: Appen logger deg automatisk på neste gang du vil gi tilbakemelding. Dersom du ønsker, kan du også få tilgang til å logge timer her.
Fordel for deg: Legg inn saken direkte der den hører hjemme slik at den kan saksbehandles umiddelbart.
Fordel for deg: Saken går direkte til den som mest sannsynlig har ansvaret. Minimal saksbehandlingstid!
Fordel for deg: Et bilde taler mer enn tusen ord sies det. Legg enkelt ved et bilde. Du kan være anonym om ønskelig.

Mobil-app

Software
6. Her har du et system som overvåker og minner deg på oppgaver. Du kan endre saks- behandler, legge inn oppfølgingsdato, sortere meldingene, loggføre saksbehandlingen, velge type oppfølging, estimere avvikskostnader, og få overvåkning og påminnelser fra systemet om oppgaver.
7. Dersom dere på kvalitetsmøte beslutter at dere vil iverksette GoFlyten, kan dere iverksette LeanSixSigma-teknikker for forbedring, og følge opp direkte i systemet. Velg aktuell teknikk, og loggfør i notatfeltet med dato og initialer.
kr 230.- pr mnd 
Hvorfor GoFlyten? Vi ønsker å hjelpe virksomheter til å nå sitt fulle potensial. Vi ønsker også å  bidra til å redusere stress og å øke konkurransekraften gjennom en bedre flyt.
5 nøkler til god flyt:
1.  Finn ut hvor du er 2.  Kartlegg stress og frustrasjoner 3.  Styr prosessene dine slik at de blir produktive 4.  Bygg kompetanse systematisk 5.  Kontroller hvordan det går                 Les mer
*Prisen er for en admin og en bruker. For ekstra brukere koster det 20,- kr pr mnd.
®
®
1. Du får tilgang til å følge med på hele prosessen, og kan se hva som gjøres med sakene du har lagt inn. Det er enkelt å hvordan sakene blir behandlet; hvem som har fått ansvaret, og hva som blir gjort. Dette vises under “Mine tilbakemeldinger”.
2. Du kan gjøre ønskede endringer, selv om du har levert tilbakemeldingen. Under Detaljer får du opp en dialogboks som gir deg mulighet til å redigere teksten du la inn, endre dato, legge ved flere filer eller skjule forslaget.
3. Kalenderen gir deg totaloversikt over sakene som gjelder deg, både de du måtte ha ansvaret for, og de du har lagt inn. Få en enkel oversikt over når saker skal følges opp, og hvilken prioritet de har. Røde saker,  er overskredet på oppfølgingsdato, og bør ses på så fort som mulig.
4. Er du en av de som skal behandle tilbakemeldinger, har du under “Behandle tilbakemeldinger” en oversikt over alle tilbakemeldingene som kommer inn. Du har tilgang til en kraftig og enkel filterfunksjon, og kan filtrere på innlagt dato, status, hvem som har lagt inn saken,  prioritet, ansvarlig osv. Bygg også dine egne hurtigfiltre, og få umiddelbar saksbehandling.
© Fonn Software AS Herandsvegen 300, 5628 Herand | 53 67 50 10