E-QUIP

Kurs og opplæring

Dette får du:

Bygg dine egne opplæringsmoduler

Vi kan bygge opplæringsmoduler for deg, eller du kan gjøre det selv. Her har

du en redigeringsmodul hvor du legger inn opplæringsmaterialet ditt. Legg

inn linker, url på bilder, tekst og det du måtte trenge, for å gi de ansatte den

kompetansehevingen som er nødvendig. En fordel er at du får samlet

opplæringen, og slipper å gi den samme informasjonen mange ganger.

Tilgang hvor som helst og når som helst

De ansatte kan ta kursene hvor de måtte ønske, og når de måtte ønske. Alt

ligger på nettet,  de trenger bare internett-tilgang. Glem dyre

undervisningslokaler og eksterne kurs. La de ansatte ta kurset på egen

arbeidsplass eller hvor som helst ellers.

Bruk eksisterende dokumenter Du kan bruke alt du måtte ha av oppbygget kompetanse fra før. Du har sikkert Powerpoint presentasjoner, word dokumenter, excelark, videoer eller annet materiell som er laget for å bygge kompetansen hos de ansatte. Alt dette kan du ta med deg inn i E-Quip. Tester og eksamener Etter at kurset er gjennomgått, vil du kanskje teste at de ansatte har fått med seg nødvendig informasjon? Den opparbeidede kompetansen dokumenterer du enkelt med testene i E-QUIP, der du kan koble tester direkte på det enkelte kurset.

Enkel gruppering:

E-QUIP Kurs og opplæring

Nå kan du enkelt øke kompetansen hos de ansatte! Alle bedrifter har spesielle behov for å kjøre opplæring mot egne systemer. Med E-Quip kan du ha på plass profesjonell intern opplæring på kort tid. Bygg dine egne opplæringsmoduler. eller la oss gjøre det! Alt ligger på internett: tren de ansatte hvor som helst, og når som helst! Eksisterende dokumentasjon kan enkelt kobles mot E-QUIP. Kjør tester og eksamener som viser om kompetansen er som ønskelig og forventet. Gjør kompetansehevingen enklere, ta i bruk E-QUIP.  
Kjp n Kjp n
Fonn AS | Herandsvegen 300, 5628 Herand | 53 67 50 10
Kjp n Kjp n
Fra kr 2200.-
Du får skreddersydde kurs utformet av oss. Du sier hva du vil ha, og vi utformer opplæring og tester i samsvar med dine ønsker. Dette blir en engangsinvestering som gjør at du slipper å gi samme informasjon mange ganger. Du sender opplæring og test, og ser om de ansatte får ønsket kompetanse. Kontakt oss for tilbud på tlf: 913 89 776
E-QUIP Vi lager kurs for deg Dette får du:
Fra kr 220.-

Vi har tilpasset Lean Six Sigma til norske forhold

Essensen i Lean Six Sigma er å bygge bedre, raskere og billigere prosesser •   Forenkle. Bruk Lean til å forenkle arbeidsområdet. •   Få flyt. Bruk spagetti-diagnose og verdistrømsanalyse for å få flyt i prosessene. •   Optimalisere. Bruk Six Sigma til å fokusere, forbedre, opprettholde og holde oppe      progresjonen i arbeidet mot å fjerne alle feil og avvik. Last ned håndboken GRATIS

Lean Six Sigma er nå tilgjengelig for alle!

Gruppèr testene automatisk, etter undervisningen i kursmodulen.
Enkel redigering: Flytt og rediger spørsmålene etter behov. Fordelen med dette er at du lett kan sette inn nye og endre rekkefølgen på spørsmål, om det skulle være nødvendig.
Fleksibelt: Du har et ubegrenset antall svaralternativ og flere ulike svar- typer tilgjengelig.
Det er enkelt å svare på spørsmålene: Den som skal svare, har et enkelt og oversiktlig grensesnitt å forholde seg til når de skal ta testen.
Enkel pålogging Du kan sende pålogging til kurs på e-mail der de kommer rett inn på kurset. Du har også en oversikt over hvilke kurs du har sendt mail på, og når du har sendt dem.
Enkelt å holde orden Lag kursene dine i grupper. Det gjør det enkelt å holde oversikt. Du kan også forhåndsvise kurs og teste mens du redigerer, slik at du er sikker på at det kommer ut slik du ønsker det.
Personlig tilpasning og skreddersøm Du kan tilpasse kursene til hver enkelt bruker, Hvilke kurs han/hun skal ta og hvilke tester eller eksamener de må gjennomføre. Du kan også legge opp kursene deres visuelt når de logger på.
Kjp n Kjp n
kr 220.- pr mnd 
Redigeringsmodul for opplæring. Design opplæringen akkurat som det passer deg, både visuelt og innholdsmessig. Testmodulen gir deg anledning til å utforme testene slik det passer deg, og slik at du føler du får svar på om kompetansen er tilfredsstillende.
E-QUIP Lag egen opplæring og egne kurs Dette får du:
Kjp n Kjp n
Fra kr 490.- 
Eksempler på kurs du kan kjøpe ferdig er HMS for ledere, og Grunnkurs i kvalitetsstyring. Ta kurset og testen, og få bevis på at du har gjennomgått og bestått kurs og test.
E-QUIP Ferdige kurs Dette får du:
Vi tilbyr tre ulike programpakker:
Egne kurs
Skreddersydde kurs
Ferdige kurs
Hvorfor GoFlyten? Vi ønsker å hjelpe virksomheter til å nå sitt fulle potensial. Vi ønsker også å  bidra til å redusere stress og å øke konkurransekraften gjennom en bedre flyt.
5 nøkler til god flyt:
1.  Finn ut hvor du er 2.  Kartlegg stress og frustrasjoner 3.  Styr prosessene dine slik at de blir produktive 4.  Bygg kompetanse systematisk 5.  Kontroller hvordan det går                 Les mer
    HMS for ledere 490,- kr for kurset.                Kursbevis for bestått kurs og test 490,- kr.     Grunnkurs i kvalitetsstyring 490,- kr for kurset.                Kursbevis for bestått kurs og test 490,- kr.
®
®
© Fonn Software AS Herandsvegen 300, 5628 Herand | 53 67 50 10