Fonn AS | Herandsvegen 300, 5628 Herand | 53 67 50 10

Vi har tilpasset Lean Six Sigma til norske forhold

Essensen i Lean Six Sigma er å bygge bedre, raskere og billigere prosesser •   Forenkle. Bruk Lean til å forenkle arbeidsområdet. •   Få flyt. Bruk spagetti-diagnose og verdistrømsanalyse for å få flyt i prosessene. •   Optimalisere. Bruk Six Sigma til å fokusere, forbedre, opprettholde og holde oppe      progresjonen i arbeidet mot å fjerne alle feil og avvik. Last ned håndboken GRATIS

Lean Six Sigma er nå tilgjengelig for alle!

Invoice IT

Fakturabehandling

Dette fakturaverktøyet gir deg

følgende fordeler:

Det er oversiktlig: Invoice IT gir deg full oversikt over hele fakturahåndteringen. Programmet er oversiktlig og gir deg lett tilgang til alt du trenger av informasjon. Firmaopplysninger Legg inn alle firmaopplysninger, purretekst og inkassotekst. Velg hvilket nummer du skal starte tilbud, ordre og faktura på. Ansatt Velg ansatt fra oversikten, eller legg til en ansatt som har med faktureringen å gjøre. Kunder Du har tilgang til et effektivt kunderegister der du kan søke opp kunden med få tastetrykk og skrive tilbud, ordre eller faktura direkte. Tilbud Tilbudsmodulen gir deg anledning til å overføre tilbudet automatisk til ordre og faktura når kunden har bestemt seg. Ordre En egen ordremodul gjør at du automatisk kan overføre ordre til faktura, når kunden har bestemt seg. Faktura Fakturamodul med direktekobling til vareregister. Det er enkelt å lage fakturaer, pakksedler, kreditnotaer og annet du trenger. SE UNDER Purring/Inkasso Purre/inkasso funksjon. Den er enkel å vedlikeholde. Purretekster og forfallsdager styrer du fra firma- opplysningene. Produkter Produktregister med enkel lager- styring og beregning av avanser både på hver enkelt vare og lageret totalt.  
Andre fordeler med InvoiceIT: Jobb visuelt på webben: Vi bruker det siste innen mulighetene med webteknologi. Det er en stor fordel for deg, da alt innholdet ligger på internett og du kommer til det samme hvor du er. Arkivet ligger på nett, og du har alltid siste versjon.
Skreddersy innlogging til hver enkelt bruker og prosess: Det er en stor fordel at hver person kan få sin skreddersydde innlogging med tilgang til det som er relevant for ham. Prosessene blir oversiktlige og tydelige.
Legg direktelinker i nettleseren: Du kan legge direkte linker i nettleseren, til de mest brukte prosjektene, sjekklistene el.l nettleseren. Fordel: Det tar få sekunder å komme inn på og starte behandlingen og oppdateringen av et prosjekt.

Invoice IT

Invoice IT gir deg enkel og trygg fakturabehandling. Programmet er enkelt å lære og enkelt å bruke. Det er oversiktlig Det er enkelt Det er profesjonelt Det er arbeidsbesparende Få flyt i fakturabehandlingen og få oversikt over all fakturabehandling med Invoice IT!  
Kjøp nå Kjøp nå
kr 90.- pr mnd 
Hvorfor GoFlyten? Vi ønsker å hjelpe virksomheter til å nå sitt fulle potensial. Vi ønsker også å  bidra til å redusere stress og å øke konkurransekraften gjennom en bedre flyt.
5 nøkler til god flyt:
1.  Finn ut hvor du er 2.  Kartlegg stress og frustrasjoner 3.  Styr prosessene dine slik at de blir produktive 4.  Bygg kompetanse systematisk 5.  Kontroller hvordan det går                 Les mer
Invoice IT er profesjonelt Rett informasjon: Du legger inn all relevant informasjon som angår alle kunder èn gang. Neste gang kan du hente opp samme informasjon, og spare mye tid på det. Har du lagt inn produktene dine, er det bare å velge de neste gang du skal sende faktura. Nødvendig informasjon med få tastetrykk: Den enkle og over- siktlige systemoppbyggingen, gjør at du lett finner nødvendig informasjon. Programmet gjør nødvendige summeringer for deg, du velger “Utskrift”, og printer en PDF. Send den digitalt eller på papir. Det er lett å sjekke at du har fått med all nødvendig informasjon. Send faktura, pakkseddel, kreditnota, purring eller inkassovarsel: Det er lett å velge hvilken type seddel du vil sende, alt etter hvor kunden er i løypen.
4.   Skriv ut faktura, pakkseddel eller hva du ønsker å sende kunden
1.   Søk opp kunden du skal fakturere på
2.   Velg om du vil lage tilbud, ordre eller faktura
3.   Fakturabildet kommer opp og du kan gå rett i produktregisteret og hente varen du skal fakturere.  
Så enkelt gjør du det:
Det er enkelt og arbeidsbesparende: Invoice IT er enkelt å lære og enkelt å bruke. Det er lagt ned betydelige ressurser på å få gi deg en enkel måte å håndtere fakturabehandlingen på. Logikken i programmet gjør det til en lek å finne frem. Du sparer mye tid på å bruke dette programmet.
Totaloversikt: Du har tilgang til en totaloversikt på all tilbuds-, ordre-, og fakturahistorikk. Her finner du hva kunden har kjøpt, dato, betalingsstatus etc.
5.   Faktura genereres i PDF, skrives ut eller sendes på mail til kunden.
Kjøp nå Kjøp nå
kr 90.- pr mnd 
Et oversiktlig, enkelt, profesjonelt og arbeidsbesparende fakturaprogram, som gir deg flyt i fakturabehandlingen.
Invoice IT Fakturabehandling Dette får du:
®
®
© Fonn Software AS Herandsvegen 300, 5628 Herand | 53 67 50 10