SELLit

Kunden i fokus

Dette kundebehandlingsverktøyet gir deg

følgende fordeler:

SELL it

Sell It er kundebehandlingsverktøyet som gir deg bedre flyt i kundearbeidet. Det er både er enkelt og profesjonelt med høy grad av automasjon. Systemet gjør mye av jobben for deg SELLit er arbeidsbesparende SELLit er profesjonelt Du får full oversikt Få full oversikt over kundebehandlingen med SELLit kundebehandling. Ligg foran og vit hvor du er, i stedet for å måtte håndtere situasjoner hvor du mangler eller mister kunder.  
Kjøp nå Kjøp nå
Fonn AS | Herandsvegen 300, 5628 Herand | 53 67 50 10
Kjøp nå Kjøp nå
kr 140.- pr mnd 
SELLit er et enkelt, arbeidsbesparende og profesjonelt kundebehandlings- verktøy som gjør mye av jobben for deg, og gir deg full oversikt over kunde- behandlingen. LES MER                    
SELL it Kunden i fokus Dette får du:
SELLit er arbeidsbesparende og gjør mye av jobben for deg Automatisert varsling på E-mail Systemet passer på at du følger opp kunden. Du kan legge inn at du ønsker en mail tilsendt fra systemet når en oppgave forfaller. Du kan også be om kopi av mail som sendes andre medarbeidere når de blir påminnet på mail. Fordel: Du får en e-mail på oppfølging og kan gå direkte fra mailen til oppgaven du skal gjøre. Systemet overvåker og minner deg på kundeoppfølging. Kundebehandling Når du er logget inn på oppgaven har du all informasjon tilgjengelig  umiddelbart, og er klar til å følge opp kunden. All kundeinformasjon er samlet Her samler du all informasjon som angår kunden. Legg inn grunn- opplysninger, alle typer dokumenter, viktige notater med automatisk dato for innlegging og løggføring av fremdriften og når kunden skal følges opp. Du kan også legge inn flere kontakter og flere samtaler på samme kunde. Send mail direkte fra systemet med oppfølging. SELLit er profesjonelt Hold avtaler: Systemet gir deg mulighet til å holde avtaler, og følge opp når du har sagt du skal det. Det minner det på oppfølging du har lagt inn. Vær godt forberedt: Systemet kan gi deg beskjed i god tid, og gir deg anledning til å være godt forberedt. Du kan også legge inn all relevant informasjon i systemet, slik at du ikke mister eller glemmer viktig kunderelatert informasjon. Ligg foran: Lever tilbud, ordre,  produkter og faktura til avtalt kvalitet og til avtalt tid. Oversiktskalenderen gir deg oversikt over alle kunde- oppfølginger, og hjelper deg å prioritere og plassere oppfølginger der det passer. SELLit gir deg full kontroll på hele kundehåndteringen Firmaopplysninger Styr firma opplysningene enkelt. Bestem for eksempel hvilket nummer du skal starte tilbud ordre og faktura på. Det er enkelt å skifte fra andre systemer. Ansatt Ansatte kan grupperes i avdelinger. Alle aktuelle opplysninger kan legges inn. Kryss av de som er selgere og de kommer automatisk med på kunde oppfølgingen. Salgsoversikt Salgsmodulen er selve kjernen i systemet. Kunder Effektivt kunderegister: Søk opp kunden med få tastetrykk og skriv tilbud, ordre eller faktura direkte. Tilbud Egen tilbudsmodul. Overfør automatisk til ordre og faktura når kunden har bestemt seg. Ordre Egen ordremodul. Overfør automatisk til faktura, når kunden har bestemt seg. Faktura Fakturamodul med direktekobling til vareregister. Enkelt å lage fakturaer, pakk- sedler, kreditnotaer og annet du trenger. Purring/Inkasso Purre/inkasso funksjon. Enkelt å vedlikeholde. Purretekster og forfallsdager styrer du fra firmaopplysningene. Produkter Produktregister med enkel lagerstyring og beregning av avanser både på hver enkelt vare og lageret totalt.  
kr 140.- pr mnd

Vi har tilpasset Lean Six Sigma til norske forhold

Essensen i Lean Six Sigma er å bygge bedre, raskere og billigere prosesser •   Forenkle. Bruk Lean til å forenkle arbeidsområdet. •   Få flyt. Bruk spagetti-diagnose og verdistrømsanalyse for å få flyt i prosessene. •   Optimalisere. Bruk Six Sigma til å fokusere, forbedre, opprettholde og holde oppe      progresjonen i arbeidet mot å fjerne alle feil og avvik. Last ned håndboken GRATIS

Lean Six Sigma er nå tilgjengelig for alle!

Hvorfor GoFlyten? Vi ønsker å hjelpe virksomheter til å nå sitt fulle potensial. Vi ønsker også å  bidra til å redusere stress og å øke konkurransekraften gjennom en bedre flyt.
5 nøkler til god flyt:
1.  Finn ut hvor du er 2.  Kartlegg stress og frustrasjoner 3.  Styr prosessene dine slik at de blir produktive 4.  Bygg kompetanse systematisk 5.  Kontroller hvordan det går                 Les mer
Drag and drop alle typer filer på kundeoppfølgingen. Alternativt kan du hente fra disk. Du kan legge inn all korrespondanse med kunden, filer, dokumenter og andre vedlegg. I notatfeltet kan du logge hva som er avtalt eller gjort så langt.
Oppfølgingskalender Oppfølgingskalenderen gir deg tilgang til 5 ulike kalendervisninger, og du får full oversikt over parallelle kundeoppfølginger. Dra og slipp oppfølginger til nye datoer. Du kan filtrere på alle aktuelle nivå. Oppgaver som er forfalte, vil vise med rødt.
Andre fordeler med SELLit: Jobb visuelt på webben: Vi bruker det siste innen mulighetene med webteknologi. Det er en stor fordel for deg, da alt innholdet ligger på internett og du kommer til det samme hvor du er. Arkivet ligger på nett, og du har alltid siste versjon.
Skreddersy innlogging til hver enkelt bruker og prosess: Det er en stor fordel at hver person kan få sin skreddersydde innlogging med tilgang til det som er relevant for ham. Prosessene blir oversiktlige og tydelige.
Legg direktelinker i nettleseren: Du kan legge direkte linker i nettleseren, til de mest brukte prosjektene, sjekklistene el.l nettleseren. Fordel: Det tar få sekunder å komme inn på og starte behandlingen og oppdateringen av et prosjekt.
®
®
© Fonn Software AS Herandsvegen 300, 5628 Herand | 53 67 50 10