TIMEit

Timeregistrering

Denne timeregistreringen gir deg

følgende fordeler:

TIMEit timeregistrering

Nå kan du enkelt få registrert timer, hvor som helst og når som helst. Få tilgang til å registrere timer på mobilen når du er ute, eller på mobil eller PC når du er på kontoret . Mobileapp med timeregistrering Enkel timeregistrering på PC Velg prosjekter Enkel oversikt til fakturering Bruk minimal tid på timeregistreringen. Prøv TIMEit timeregistrering i dag.  
Fonn AS | Herandsvegen 300, 5628 Herand | 53 67 50 10
Kjøp nå Kjøp nå
kr 60.- pr mnd 
Mobilapp med timeregistrering direkte på valgte prosjekt. Enkel time- registrering på PC. Dato, timer og arbeidsbeskrivelse logges enkelt på både mobil og  PC. Enkel oversikt til fakturering. LES MER
TIME it Timeregistrering Dette får du:
Det er enkelt TIMEit timeregistrering er enkelt å lære, og enkelt å bruke. Det er brukt betydelige ressurser på å gi deg som bruker et program og en app som gjør timeregistreringen til en enkel sak. Dette sparer du mye tid på, som du kan bruke på det du egentlig trenger å få gjort. Automatisert timelogg Registrer timer direkte i prosjektet, eller på mobiltelefonen din. Du bestemmer hvilke prosjekter som skal komme opp på time- registreringen på den enkelte medarbeider.

Vi har tilpasset Lean Six Sigma til norske forhold

Essensen i Lean Six Sigma er å bygge bedre, raskere og billigere prosesser •   Forenkle. Bruk Lean til å forenkle arbeidsområdet. •   Få flyt. Bruk spagetti-diagnose og verdistrømsanalyse for å få flyt i prosessene. •   Optimalisere. Bruk Six Sigma til å fokusere, forbedre, opprettholde og holde oppe      progresjonen i arbeidet mot å fjerne alle feil og avvik. Last ned håndboken GRATIS

Lean Six Sigma er nå tilgjengelig for alle!

Kjøp nå Kjøp nå
kr 60.- pr mnd 
Hvorfor GoFlyten? Vi ønsker å hjelpe virksomheter til å nå sitt fulle potensial. Vi ønsker også å  bidra til å redusere stress og å øke konkurransekraften gjennom en bedre flyt.
5 nøkler til god flyt:
1.  Finn ut hvor du er 2.  Kartlegg stress og frustrasjoner 3.  Styr prosessene dine slik at de blir produktive 4.  Bygg kompetanse systematisk 5.  Kontroller hvordan det går                 Les mer
Skriv inn Detaljer Skriv inn en beskrivelse av arbeidet som er gjort, antall timer, dato for utførelsen, og hvem som har utført jobben. Timeliste Det er enkelt å lage timelister som grunnlag for fakturering. Få oversikt over hva som er gjort på aktuell måned og aktuell ansatt, og send faktura til kunde.
Enkel timeregistrering med mobilen Så enkelt registrerer du timer på mobilen din:
1. Du laster ned appen fra internett. Bruk Android, Iphone, Ipad eller windows..
2. Du logger på appen med tilsendt firmakode, e-mail og passord.
3. Du velger firma og prosjekt du vil registrere timer på.
4. Du skriver hva som er gjort, logger antall timer, og sender timelisten.
Fordel for deg: Du kan hvor som helst og når som helst registrere timer på et prosjekt.
Fordel for deg: Appen logger deg automatisk på neste gang du vil registrere timer.
Fordel for deg: Du slipper papirlistene som du kan glemme ulike steder. Har du mobilen,har du tilgang til prosjektet du vil registrere timer på.
Fordel for deg: Du bruker minimal tid på timeregistreringen!
Bestem hvilke prosjekter som skal dukke opp på mobilen Bestem hvilke prosjekter som skal dukke opp på mobilen direkte på prosjektet eller via en egen oversikt på webben
Logg timer direkte på prosjektene via TIMEit Dersom du har prosjektstyringsverktøyet LEADit, kan du legge timer direkte på prosjektet. Skriv inn beskrivelse, timer, dato og hvem som har utført arbeidet, på samme måte som ellers.
Andre fordeler med TIMEit: Jobb visuelt på webben: Vi bruker det siste innen mulighetene med webteknologi. Det er en stor fordel for deg, da alt innholdet ligger på internett og du kommer til det samme hvor du er. Arkivet ligger på nett, og du har alltid siste versjon.
Skreddersy innlogging til hver enkelt bruker og prosess: Det er en stor fordel at hver person kan få sin skreddersydde innlogging med tilgang til det som er relevant for ham. Prosessene blir oversiktlige og tydelige.
Legg direktelinker i nettleseren: Du kan legge direkte linker i nettleseren, til de mest brukte prosjektene, sjekklistene el.l nettleseren. Fordel: Det tar få sekunder å komme inn på og starte behandlingen og oppdateringen av et prosjekt.
*TIMEit er en tilleggsmodul under LEADit prosjektstyring til 220,- pr mnd.   Timeregistrering må kobles mot et prosjekt.
®
®
© Fonn Software AS Herandsvegen 300, 5628 Herand | 53 67 50 10